Pilot Frixion

Termeni și condiții

Site-ul www.pilotfrixion.ro, numit în continuare PILOTFRIXION.RO, este proprietatea SC ASQ MANAGEMENT SRL. înregistrata în Otopeni, Str. Ardealului nr. 9F, J23/1177/2006, CUI/CIF: RO 18756091, numită în continuare ASQ MANAGEMENT.

PRODUSELE COMERCIALIZATE PE ACEST SITE NU SUNT DESTINATE REVÂNZĂRII!

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC ASQ MANAGAMENT SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesand această pagina, numita "Termeni și condiții".

ASQ MANAGAMENT garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul PILOTFRIXION.RO și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ASQ MANAGAMENT fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătura web - link - către PILOTFRIXION.RO este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ASQ MANAGAMENT sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a ASQ MANAGAMENT asupra informațiilor publicate pe site

Intregul conținut al site-ului PILOTFRIXION.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea ASQ MANAGAEMENT și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ASQ MANAGEMENT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepșeste conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului PILOTFRIXION.RO numai în limitele menționate în prezentul document.

2. Produsele și serviciile oferite de ASQ MANAGEMENT pe site-ul PILOTFRIXION.RO, politică de prețuri

ASQ MANAGEMENT Își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul PILOTFRIXION.RO sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv ASQ MANAGAMENT își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului.

Prețurile sunt actualizate zilnic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (24%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achizitie tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări ASQ MANAGAMENT în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

În ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări ASQ MANAGAMENT.

ASQ MANAGAMENT nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Conținutul PILOTFRIXION.RO (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producatorilor respectivi în tara noastră. Din acest motiv, ASQ MANAGAMENT nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul PILOTFRIXION.RO, acestea fiind puse la dispoziția noastra de către reprezentanții fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. ASQ MANAGAMENT și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul PILOTFRIXION.RO conform acestor "Termeni și Conditii" se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. ASQ MANAGAMENT își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plății trebuie trimisă către ASQ MANAGAMENT la adresa de e-mail [email protected] sau prin fax, la numărul 021 350 67 59. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul ASQ MANAGAMENT.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în tară. ASQ MANAGAMENT își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Dacă ați optat pentru livrarea prin curierat rapid, tarful de livrare este de 16 lei pentru comenzi mici de 80 de lei și gratuit peste această valoare. Lista de localități deservite fără a taxa kilometrii exteriori parcurși o puteți găsi pe fancourier.ro / acoperire.

Se va aplica un tarif de livrare în următoarele situații:

  1. pentru comenzi mai mici de 80 de lei și opțiunea de livrarea prin curier
  2. când greutatea coletului depășește valoarea de 2 kg
  3. dacă livrarea se va face într-o localitate, alta decât cea menționată ca fiind fără kilometri exteriori

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, nostru va reveni înca o data după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și aceasta este făcută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce insoțesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

ASQ MANAGAMENT își rezervă dreptul să întârzâie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ASQ MANAGAMENT care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ASQ MANAGAMENT față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de ASQ MANAGAMENT de la acest client.

5. Promoții și concursuri

ASQ MANAGAMENT stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă intocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt inregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

6. Garanția produselor

Condițiile de garantie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factură fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

ASQ MANAGAMENT nu răspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumpărate de pe site-ul său. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ASQ MANAGAMENT față de orice client în cazul nelivrării sau a livrarii necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de ASQ MANAGAMENT de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparăte

Clientul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv în termen de 10 zile lucrătoare cf. ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, și poate returna produsul (produsele) în același termen de 10 zile, numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum (în cazul consumabilelor), softul să nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ASQ MANAGAMENT va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul PILOTFRIXION.RO

Utilizatorii care accesează site-ul PILOTFRIXION.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. ASQ MANAGAMENT își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defaimator, care tulbură în vreun un fel viață privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

ASQ MANAGAMENT nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății ASQ MANAGAMENT și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul PILOTFRIXION.RO este găzduit de serverele unei terțe firme. ASQ MANAGAMENT nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. ASQ MANAGAMENT nu va putea fi făcută raspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PILOTFRIXION.RO. ASQ MANAGAMENT nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul PILOTFRIXION.RO. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

10. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului PILOTFRIXION.RO este gratuită și voluntară, și implică acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic șn ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a raspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. ASQ MANAGAMENT deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului PILOTFRIXION.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale și altor persoane, pe raspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului PILOTFRIXION.RO mesajele comerciale, se consideră ca au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, ASQ MANAGAMENT nu poate fi făcut raspunzatoăre sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

ASQ MANAGAMENT își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă ASQ MANAGAMENT are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

11. Politica de confidențialitate

ASQ MANAGAMENT garanteaza securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către ASQ MANAGAMENT pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către ASQ MANAGAMENT nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin e-mail la adresa [email protected] sau prin poștă la adresa: SC ASQ MANAGAMENT SRL, Str Ardealului nr 9F, Otopeni, jud Ilfov.

ASQ MANAGAMENT se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul PILOTFRIXION.RO sunt transmise pe cale electronică, ASQ MANAGAMENT nu poate fi făcut răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ASQ MANAGAMENT va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate catre ASQ MANAGAMENT sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ASQ MANAGAMENT, abonarea la newsletter, etc), conform legilor an vigoare. ASQ MANAGAMENT nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

ASQ MANAGAMENT certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere ASQ MANAGAMENT să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere ASQ MANAGAMENT să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere ASQ MANAGAMENT să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
  4. dreptul de a cere ASQ MANAGAMENT să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificăre se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa [email protected] sau prin poștă, la adresa: SC ASQ MANAGAMENT SRL, Str Ardealului nr 9F, Otopeni, jud Ilfov. PILOTFRIXION.RO folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

ASQ MANAGAMENT nu poate fi făcută responsabila pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. ASQ MANAGAMENT nu poate fi făcut răspunzator în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de PILOTFRIXION.RO în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor PILOTFRIXION.RO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către ASQ MANAGAMENT a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul PILOTFRIXION.RO, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului PILOTFRIXION.RO și va pune în mișcare cercetarea penală impotriva aceluia sau acelora care au inițiat aceasta acțiune.

12. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe PILOTFRIXION.RO și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare a site-ului PILOTFRIXION.RO, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ASQ MANAGAMENT față de orice client este valoarea sumei încasate de ASQ MANAGAMENT de la acest client.

13. Link-uri utile

Directiva Europeana 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță.

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31997L0007:RO:NOT

Ordonanța privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, OG 130/2000.

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/comert-electronic/ordonanta-privind-protectia-consumatorilor-la-incheierea-si-executarea-contractelor-la-distanta.html